Ercan Demirel - Derbeder Hadise - Düm Tek Tek Hamiyet - Düğün Hande Yener - Hayrola Hatice - Adını Zalim Koydum Hatice - Blöf Linet - Aşk Ordusu Linet - Aslan Gibi Murat Boz - Herşeyi Yak Murat Boz - Para Yok Murat Boz - Sallana Sallana (2. Versiyon) Murat Dalkılıç - Kal Diyemem Murat Dalkılıç - Kasaba Nalan - Demode
Nalan - Mnyk Nil Karaibrahimgil - Çok Canım Acıyor Nil Karaibrahimgil - Seviyorum Seviyorum Salim - Alo Şebnem Bal - Rahmetli Seda Sayan - Aklın Varsa Seda Sayan - Asi Sevda (Söz/Müzik; Serdar Ortaç) Seda Sayan - En Güzel Rüya (Söz/Müzik; Gökhan Özen) Seda Sayan - Hediye Serdar Ortaç - Bu Nasıl Ayrılık Serdar Ortaç & Zahriyan - Harcamasın Serdar Ortaç - İki Gözüm Serdar Ortaç - Şikayet
Sezen - Öğren De Gel Sezen - Senin Hayatın Yalan Sıla & Kenan Doğulu - Bitsede Gitsek Toprak & Yıldız Tilbe - Hep Senin Olabilirim Yankı - Portakal Yegane - Ayy Bu Başıma Gelenler Yegane - Dinlemedin Sözümü (Söz/Müzik; Serdar Ortaç) Yusuf Güney - Heder Oldum Aşkına Yusuf Güney - Maskara Ziynet Sali - Estirme Rüzgarı Ziynet Sali - Hava Hoş Ziynet Sali - Herkes Evine