Sinan Sakic - Izadji na pet minuta Sinan Sakic - Ja poklanjam zlatnu burmu Sinan Sakic - Miko druze Sinan Sakic - Nije moje srce ludo Sinan Sakic - Otkad sam se rodio Sinan Sakic - Pevaj mi o njoj Sinan Sakic - Pogledaj me Sinan Sakic - Pusti me da zivim Sinan Sakic - Reci sve zelje Sinan Sakic - Sudbina me na put sale Sinan Sakic - Sve je postalo pepeo i dim Sinan Sakic - Zoko moja zoko
01.Posle Duge 02.VezeNew 03.GrlicaNew 04.Mesec U VodiNew 05.Ovo Malo DuseNew 06.OhladiNew 07.Imas Me U SaciNew 08.Dobar Dan TugoNew 09.Sipajte Mi Jos Jedan ViskiNew 10.Ako OdesNew 11.Ne Spominji LjubavNew 12.Stari Lav; Boze Cuvaj Tu ZenuNew 13.Andjele MojNew 14.Pokazi Mi Sta ZnasNew 15.Ne Daj Da Te RadeNew 16.SlutimNew 17.Bezobrazno ZeleneNew 18.Lice LjubaviNew 19.LjubavnikNew
Infuzija Band - 2008 - Uzivo - Kad Zamirisu Jorgovani.mp3 - Infuzija Band - 2008 - Uzivo - Ostrvo Tuge.mp3 - Infuzija Band - 2008 - Uzivo - Ti Si Princeza.mp3 -
01. Ta Zena 02. Djavolica, Sve Je Postalo Pepeo I Dim 03. Sudbina Me Na Put Salje, Ta Je Zena Varala Me 04. Crni Gavrane, Ni Zlato Ni Pare, Udaces Se Ti 05. Idi Moram Da Te Kazem, Djurjdevdan, Luckasta S Ti 06. Pesma Od Bola, Lutalica Kao Ja, Iz Te Case 07. Niska Banja 08. Put Me Zove, Znam Za Sve Sam Kriv 09. Mi Smo Bili Jedan Zivot, Tvoje Zelene Oci Neverne 10. Pruzi Ruku POmirenja, Ja Stalno Pijem 11. Radjaj Sinove, Necu Necu Dijamante 12. Jednoj Zeni Za Secanje Dugo 13. Zavede Me I Nestade
за да видите връзките. // CAUTION: REGISTER / LOGIN first, to view this links.
www.balkanddl.net
Aco Pejovic Uzivo
Da Bog Da Devojka Sa Cardas Nogama Nek Padaju Cuskije Neko Te Ima Nocas Opusteno Prava Ljubav, Petak na Suobtu Pustio Sam Korene, Cesarica, Lazu Lazu Me, Nije Htjela Ucini Mi Pravu Stvar, Ove Noci Zbogom Ljubavi, vana, Nasoj Ljubavi Je Kraj Zvao Sam Je Emili, Sta Ce Mni Vise Od Toga, Kucka Nevjerna, Prevara
www.balkanddl.net
Seka Aleksic Uzivo
Ako Se Ikad Sretnemo Crno I Zlatno Dodji I Uzmi Me Gde Sam Ti Ja Hajde Da Se VOlimo Iskoristi Moje Mane Ko Da Sutra Ne Postoji Moje Prvo Bio Si Neverstvo Wild Dance Za Ljubav Mobilna
www.balkanddl.net
Dragana Mirkovic Uzivo
01. Kad Bi Znao Kako Ceznem 02. Otkad Sam Se U Tebe Zaljubila 03. Da Li Znas 04. Pusti Me Da Verujem 05. Milo Moje 06. Pecat Na Usnama 07. Poslednje Vece 08. Sama 09. Sto Cu Cuda Uciniti 10. Luce Moje 11. Pitaju Me U Mom Kraju 12. Oprosti Mi Sto Ti Smetam 13. Cvete Moj 14. Umiram Majko 15. Jos Si Meni Drag
1.Nije Htjela 2.Srce je moje Vijolina 3.Jos neko Vreme / Pesma od Bola 4.Bezobrazno Zelene/Dajte neku Losu 5.Da sam Kraj 6.Ode jedna Dodju Dve 7.Sta cu mala Stobom 8.Tika Tak 9.Kakvu Zenu imam 10.Naviko sam ja Na nocni Zivot 11.Cik Pogodi 12.Ne vjerujem Srce pameti 13.Ja sam Zivot svoj (Kockar) 14.Oluja i Ajde mori dan Dva 15.Soliter 16.Eh da je istina/Klinka 17.Niz Reku Zivota (Dzej) 18.Idi moram da ti Kazem/Dali si ikada mene voljela 19.Zbog tebe Lud 20.Nazdravljamo 21.Hej Ljubavi u Dalekom Gradu 22.Izvini duso Izvini 23.Maki 24.Smej se Smej/Dugo te Ocekujem 25.Vojvodjanska 26.Uzalud te Trazim 27.Upalite Zamnom Svece 28.Sto Zivota 29.Kani Suzo Izdajice 30.Ipak se Okrece/Seti mi se Jednog dana 31.Nisam te Zobravijo/Grlica 32.Bele Ptice 33.Sinoc sam pola Kafane Popijo 34.Hej Decace 35.Nezenja 36.Ko to tamo Peva 37.S Priljateima na Sto/Dali si mene ikada Voljela 38.Udahni Duboko vidis da te Hocu
01. Adnan feat. Laka - Pokusaj 02. Ana - Tridesete 03. Andrea & Nikola P. - Godinama 04. Antonija feat. Severina - Gas, Gas 05. Djordje feat. Laka - Dzemper 06. Igor feat. Zeljko Joksimovic - Ledja O Ledja 07. Jasmina & Danijel - Let it Be - Jedina 08. Milica & Aleksandar - Cija Si 09. Nikola S. & Vukasin - Zazmuri - Kiselina 10. Nina feat. Zeljko Joksimovic - Lane Moje 11. Sonja & Ivana - One - Ti Si Mi Bila Naj Naj
Dara Bubamara - (uzivo) - Ti nekog imas kraj sebe Dara Bubamara - (uzivo) - Svi su tebi drugovi Dara Bubamara - (uzivo) - Pola sam pijana Dara Bubamara - (uzivo) - Pile moje Dara Bubamara - (uzivo) - Nesto zabavno Dara Bubamara - (uzivo) - Nemogu i necu Dara Bubamara - (uzivo) - Mix Dara Bubamara - (uzivo) - Hej seki seki